Kun kerran Neiti Familiaari on osoittautunut kehissä pärjääväksi ja muutenkin oikein ystävälliseksi yksilöksi, niin nälkähän kasvaa syödessä ja puolentoista viikon päästä olisi lähtö Baltian valloitukseen tiedossa! Tästähän seurasi erilaisia "mitä rokotuksia pitää olla voimassa" ja "mitä muuta tulee huomioida" ja onneksi eräs ystävä pohdiskeli ääneen, että eikös snaket ole kielletty kokonaan kehissä. Olin että "en oo kyllä koskaan kuullut aiheesta mistään", mutta pienen selvittelyn jälkeen tosiaan näinhän se on. Olipa hyvä, että ehdin ostaa varmuudeksi toisenkin snaken, ettei tarvii stressata jos menis vaikka rikki. Noh, siinäpä sitten eilen päänsärkyä hetki ja totesin että osaanhan minä nyt yhden kapean, kuristamattoman pannan tehdä, jos nauhatkin luonnistuvat joten tuumasta toimeen! 

Tässä välissä ehdin aiemmin tehdä matkalle ruskean nauhan kaveriksi mustan ja siispä tein suoraan kaksi pantaakin, jotta on molemmille nauhoille omat ja luonnollisesti päälle se kuuluisa rikkoutusmivara, en ajatellut ottaa nauhatarvikkeita reissuun mukaan ;) Niinpä lopputulos näyttää tältä (malli on aivan päästä vetäisty): 

IMG_20200107_184307.jpg

Keskimmäinen pantahan on siis ruskea ja kiertävät mustia :P Kesä olis parempaa aikaa kuvailuun (päivitän järkevän kuvan jahka päivänvalo suvaitsee näyttäytyä harmauden keskeltä joku päivä) ;) 

Noh, panikoidessani pantatietoa kaveri ehti eilen ehdotella että Findogsilta saa tosi kauniita pantoja (jos vaan ehtivät lähettää), johon minä kommentoin suoraan, että epäilen ettei pannan ulkonäöllä oo tän rodun kanssa kovinkaan suurta väliä, koska: 

IMG_20200107_183801.jpg

Juu ei tarvitse pannan ulkonäöstä huolehtia ;) 

Ps. Kun tilanne näyttää edelleen tältä, olen hakenut lokakuussa kennelnimeä ja kunhan se prosessi ja seuraavat juoksut koittavat (about 6/2020), on tarkoin valittu uros valmiina palvelukseen! Samalla avaan kenneliin kotisivut, joten jos muuten kiinnostaa seurailla kleinielämää, tervetuloa sinne(kin) vierailemaan! Täällä jatkan näiden erilaisten viritelmien esittelyä. 

Seuraava nauha on itse asiassa minulta jo tilattu. Vihreää pukkaa ja jälleen uudella tavalla (toiveena), joten siitä seuraavalla kerralla lisää :)