Kesä meni uutta pentua kasvatellessa ja Velhon hermoston vahvistamisessa. Fami käytiin hakemassa Vaasasta (7h matka/suunta, kovinkaan paljon kauempaa ei enää oltaisi pentua voitu löytää!) ja siinä sivussa muutettiin vielä uuteen taloonkin, joten haipakkaa on pidellyt :)

Alun perin olin sitä mieltä, että teen prinsessalleni uudet nauhat, mutta suklaanruskeaan turkkiin sopikin Velhon nauhapohja paremmin kuin Velholle itselleen ;) Siispä pennulle siistin lasihelmet pois ja kevensin tuntuman muutamiin muovistrasseihin (kuva ei anna oikeutta, kimaltavat oikein uskottavasti!). Korjasin samalla lenkin kiinnityksen makrameeksi, kun olen todennut sen pitävän hyvin kiinni niin pääsee kokonaan hapsuista eroon!

 

 

image1%20%283%29.jpg

Näin puolen vuoden iän koittaessa hirviökausi koittaa, mutta on Fami muuten niin suloinen pentu kuin ikinä! Mätsärissä käyttiin nappaamassa 38 pennun joukosta Pun. 3! Omistaja on ylpeydestä kaikenvärinen <3 Tekniikan ihmelapsena kuva ei suostu kääntymään, mutta pointti tullee selväksi ;)

image2.jpg

Tässä vielä toinen kuva meidän rakkaasta parivaljakosta (kuva suostui oikeinpäin...) viikkoa aiemmin olleesta mätsäristä, joista molemamt toivat punaiset parisijoitukset kotiin tuliaisiksi!

IMG_3969.jpg