Päivittämisen "vaikeus" vaivaa! Kesä ja hääpöhinät on saatu alta. Nyt on hyvä hetki näyttää, mitä saatiin tuttujen kanssa aikaan kesäkuun loppupuolella! Tällä kertaa krediitit menevät ohjeistetuille, mutta sain luvat julkaista kuvat myös heidän tuotoksistaan, mitä saivat ohjeideni kera aikaan. Hienoja, eikö?

DSC_9989.jpg

 

Ja mitä olisi elämä ilman uuden opettelua? Valkoisessa nauhassa ei ole lainkaan lukkoa tai erillistä pantaa, vaan rakennettiin lennosta koko nauha yhteen pötköön. Nauhassa on sekaisin makrameeta, nelinauhaista lettiä sekä neljän nauhan punosta. Krediitit annettakoon myös tekijälle, alakouluikäisen tuotos ja on todella kehäkelpoinen laadultaan!

Tästähän sit itse innostuin ja esittelen lähitulevaisuudessa, mitä kotona seuraavaksi lähdin rakentamaan nauhataivaaseemme! Velho valitettavasti ei kehiin alapurentaisena enää lähde (ellei mystisesti kasvata yläleukaa massiivisesti lähiaikoina), mutta eräs jalkojen kuntoutusprojekti kaipasi nauhanrakentelijan huomiota, jotta saatiin tietynlainen nauha aikaiseksi kuntoutuksen tueksi. Mikään oppi ei mene hukkaan!

DSC_1022.jpg

Jatkoimme vielä syksyn pimetessä nuoren oppilaani kanssa toisenlaisella nauhamallilla, josta myös tuli varsin kiva! Kuva tästäkin yllä. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten erilaisia materiaaleja kannattaa hyödyntää oikeanlaisen sävyn saavuttamiseksi. Tässä kulkee satiininauha ja Anchorin kimallevirkkauslanka sekaisin, ja lopputulos on oikein oiva kyseiselle koiralle, kenelle tämä on tarkoitettu!