Imatralla asuessa askartelu- ja käsityökauppojen määrä on rajallinen. Kiersin erään hyvin kuuman lauantai-iltapäivän paikallisia liikkeitä ja ostelin kaikenlaisia tarvikkeita, jotta pääsen kokeilemaan mitä niistä saa aikaan. Ei mennyt pitkään, kun hilpaisin Lappeenrannan puolelle tekemään saman (oi Askaretta kun olet ihana!). En kuitenkaan ollut tyytyväinen seudun saatavuuteen (jotain kivoja löytyi, nuo ensimmäisen tekstin nauhat ovat suurimmaksi osaksi paikallisista tarvikkeista). Tässä kohtaa kotona todettiin, että rahaa on mennyt yli tupasti enemmän kuin jos olisin ostanut sen yhden nauhan sieltä Kotkasta... Totta, mutta nyt siitä tuli jo harrastus :) Jos tykkää keräillä, sommitella, värianalysoida ja pipertää, tämä on just sun juttusi!

Mutta koska tältä alueelta ei paikallisia yrityksiä tukemalla vaan irtoa sitä, mitä halusin (täydellisesti sopivat nauhat koiralleni) niin sit lähdin verkkokauppojen ihmeelliseen maailmaan ja sithän loppukin hillintä lähti käsistä! Nyt kuulkaas on erilaisia nauhoja, erilaisia helmiä ja kaikkia useissa väreissä, jotta sain pussista aina juuri Sen Yhden helmen, mikä sopii Velhon väritykseen. Tästähän seuraa tietenkin se, että nyt mulla on miljoonittain ylimääräisiä tarvikkeita ja intoa tehdä. 

Siispä: Jos olet miettinyt, että olisi kiva tehdä koiralle nauha, mutta et osaa tai haluat vain nauhan, ota yhteyttä! Opetan mielelläni ja saan siinä samalla aina tehtyä lisää Velholle kaikkea kivaa, koska yhdessä tekeminen on tehokasta ja sosiaalista :) Ja saa tulla vaikka kaverin kanssa, keitän teet useammallekin (joskaan sohvalle ei mahdu yli neljää kerrallan, mutta ainahan lattialla on tilaa, jos kestää sen, että Velho roikkuu nauhan toisessa päässä :P)! Voidaan käyttää mun varastoja pienemmäksi (materiaalikululla) tai omat voi tuoda mukanaan. Viskaa kommentti tämän tekstin perään tai suoraan sähköpostiini nellimet@yahoo.com niin lähdetään miettimään yhdessä eteenpäin.