Näyttelyrintamalla (ja töiden parissa) on pitänyt sen verran vauhdikasta, että muut harrastukset meinaa jäädä jalkoihin! Neiti Familiaari (1v 5kk) on nyt onnekseen siinä tilanteessa, että seuraavaksi odotellaan kahden vuoden rajapyykkiä, jotta erilaiset "keräykset" vahvistuvat. Sertit (ennen sitä viimeistä kahden vuoden jälkeen saatavaa) on kasassa, CACIB taskussa, Venäjän muotovalion sertikin käytiin nappaamassa roikkumaan Suomen vastaavan vahvistumista. Olen kyllä erittäin kiitollinen tästä menestyksestä!

Muutenkin neidin suunta kohti hyvää äiteyttä on vauhdikaana etenemässä. Hyvän rakenteen lisäksi se on nimittäin oikein kivaluonteinen ja nyt kun kesällä kaikki teininä saatava on näyttelyistä hankittu, syksy onkin mennyt kasvattajasitoumuksen, kasvattajan peruskurssin, kennelnimipohdinnan (huh!) ja uroksen valinnan parissa. Laajat terveystarkitkin antavat vihreää valoa jalostukselle <3 Uroksen kanssa käytiin jo haistelutreffeillä ja näyttäisivät olevan oikein hyvä pari, kun vielä sattui Suomesta löytymään sukusiitosnolla perimään (se ei näin pienellä rodulla ole aina ihan yksiselitteisen helppoa, ellei käy ulkomailta hakemassa lottokuponkiastutusta).

Mutta onneksi näitä toiveitakin ehdin toteutella sopivissa väleissä! Tässä tilauksessa tilaaja katseli sivuiltani ensin hihnavärit ja sen jälkeen viestiteltiin helmistä (kun olin saanut väriskaalatoiveet). Mustassa nauhassa siniset, kristallit ja kirkkaat ja tummanruskeassa nauhassa shampanja ja kirkkaat. Sanoisin, että itsekin olen ilahtunut näkymistä! Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että ihmisen mielikuvitus on vain tiettyyn rajaan asti omaa ja sen jälkeen sitä pitää laajentaa. Toinen keksii väriyhdistelmät ja minähän sommittelen sekä piperrän ihan innoissani!

439BAD52-4468-4A1D-9C2D-BCADA1A35E79.jpg

Enää jännittää tuo Suomen posti, joka on ollut alkuviikon lakossa ja toivon että pieni pakettini menee perille (no, ihan ensiksi että menee ylipäätään perille!) kohtuullisessa ajassa :)